2016. május 9., hétfő

Rajzaim

Decemberben meghirdettek egy pályázatot, amire beküldetm néhány rajzomat, amiket a rajztanánő kiválogatott a majdnem 3 éve gyarapodó gyűjteményemből. Ezeket mutatom most meg.
Látni lehet, nem mindegyik saját ötlet és az elsőn kívül (ami max fél éves lehet) mindet baby bat koromban rajzoltam, kb 3 éve. Azóta kijöttem a gyakorlatból.


2 megjegyzés:

 1. Érdekes, hogy a hátteret mindig szürkére színezed ezekben, és nem hagysz egy falatnyi fehér részt sem. Ha igen, akkor az a bőr. :) Nem vagyok rajzelemző, de nekem ez tűnt azonnal fel. ^^
  Remek ötletek, illetve igen akad, ami nekem is ismerős képről. De ha nem baj, hogy ezt írom: még gyakorolni kell az arányokat. Testen pl a kéz hossza és szélessége, aránylag a törzshöz. Az emberi test - fej - haj arányokat. A realisztikusabb ábrázolást. Feltéve, ha van ilyesmi szándékod. Mert persze, a rajzban is, mindent szabad. :D A szárny aprólékos, az például tetszett! ^^ Idővel, ha lesz türelmed, próbálj meg háttereket és jobban kidolgozott ruhát adni. Ha megköveteli a rajz. De ahogy írtam, a művészet lényege a szabadság, amiben bármit lehet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából nem szántam őket profi rajzoknak (túl lusta vagyok én annyit gyakorolni), csak hobbi szinten űzöm, azt is egyre ritkábban.
   Az árnyékolás... hát xD Van egy B6-os ceruzám, amit vagy 4 éve koptatok és eléggé karcol, szinte alig lehet "szétkenni". Ami azt illeti, nem is nagyon akarom, mert így egy sajátos atmoszférát ad a képeknek, mert a háttér olyan zavaros, borongós.
   Lehet majd egyszer hirtelen fellángolásból megveszek egy profi szettet és nekiállok gyakoronli :D

   Törlés