2017. július 3., hétfő

Goth kihívás 16

Milyen volt az első koncerted/fesztiválod?

Fesztiválon még nem voltam, mert a szerény városkánkban pont akkor került hatalomra egy g**i (nem tudok rá mást mondani) polgármester, aki betiltotta rockfestet, mondván, hogy neki nem kell sátánista zene, amikor hallottam egyáltalán a létezéséről. Viszont szeptember végére esedékes egy 3 napos fesztivál, ami remélem összejön.

A legelső koncertemet viszont soha nem fogom elfelejteni. 14 éves voltam, amikor 3 barátommal elmentünk egy Tankcsapda koncertre. 3 órával a koncert kezdete előtt már a helyszínen voltunk és lestük a kocsit, amiből kiszállnak majd az istenek :D Az érkezésüket ennek ellenére mégis sikerült lekésni, mert valamelyikünk akart venni kaját, ezért az egész csapat elkísérte. Viszont! Sidit és Tamást épp elkaptuk és kihasználva a lehetőséget, le is támadtuk őket.


Sidi aláírása

A közös képhez kicsit szégyenlősek voltunk, viszont egy hétig vigyorogtam, mint a tejbe tök, mert egy rocksztár előre köszönt nekem, amikor odamentem hozzá autogramot kérni :)
Az azt követő 2 órában sem okoztak csalódást, ugyanis ennyi ideig tartott a koncert, ami egy hétre előre bebiztosította a nyakfájást, amit az első sorból provokáltam ki magamnak.

Viszont ha jobban belegondolok, amikor 9 éves voltam, a városnapjára meghívtak egy magyar punk bandát a központba. Persze nem úgy mentünk, mint az előzőre, csak anyámmal épp szétnéztünk a városban, én pedig meg akartam állni, mert nem tudtam  hogy ez milyen zene :D Valószínűleg egy nem túl ismert garázsbanda lehetett, de csak annyira emlékszem, hogy elég kemény szövegeik voltak és az egyik szám előtt az énekes azt mondta, hogy a drogkereskedők inkább húzzanak el, mert számukra sértő lehet a következő szám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése