2015. május 25., hétfő

Liebster Blog Award


Én is ki lettem hívva :D
Köszönet Láng AnikónakA szabályok a következők lennének:
- Írj 10 dolgot magadról
- Válaszolj a 10 kérdésre
- Tegyél fel 10 kérdést
- Add tovább legalább 5 embernek

10 dolog rólam:

1. Régebben tanultam japánul.
   Csak aztán nagyon lefoglalt az iskola (a nyavaja essen beléjük!) és most szünetelünk. ._. De remélhetőleg, ha már nem leszek ennyire elfoglalt, akkor folytatom^^

2. Nagyon érzékeny a szemem.
   Lehet vámpír vagyok :D Nem szeretem a napszemüveget, mert mindig nyomot hagy az orromon és néha úgy érzem, mintha még melegítene is, ettől függetlenül február óta hordom.

3. Csak szomorú dolgokat vagyok képes papírra vetni
   Ha rajzolok, ha írok, mindig hatalmába kerít egy mély letargia és valami horrorisztikus vagy szuicid jellegű alkotás születik. Talán egyszer felteszem a rajzaimat.

4. Összekeverem az arcokat
   Ha 2 vagy több embernek egyforma színű vagy hosszú a haja, esetleg arcban van egy kics hasonlóság, már elég ahhoz, hogy összezavarjon. Persze nem olyan vészes a dolog, de minél többször látom, annál könnyebb.
Erre jó példa a 9. eleje, amikor az új osztálytársakat a ruhájuk alapján különböztettem meg.

5. Az idegenekkel hajlamos vagyok bunkón viselkedni, ha nem szimpatikusak.
  Persze nem minden ok nélkül... Többnyire már az első találkozásnál megérzem, hogy valami bűzlik.

6. Csokifüggő vagyok
   És jelentősen meg is nehezíti a fogyást vagy épp az alakom megtartását.

7. Fél év alatt többet tanultam németül, mint angolul 8 év alatt.
   Látjátok mennyit tesz egy jó tanár?

8. Sokat gondolkodok
   Szeretek elmerülni a gondolataimba, de erre sokszor nincs lehetőség, mert elég frusztráló tud lenni, amikor valaki folyamatosan megzavar. Gyakran arra eszmélek órán, hogy fogalmam sincs mi a gyehenna van a táblán, csak automatikusan írok és a lelekem fényévekre a testemtől...

9. Mindig különböztem a többiektől
   Például gyerekkoromban boszorkány akartam lenni. A kedvenc mesém a Hófehérke volt, a kedvenc karakterem pedig a boszorkány (6-7 évesen). Egyszer még az óvodában kellett rajzolni egy embert ruha nélkül, én meg egy csontvázat rajzoltam. Csak tán nem várta el az a vén k*rva, hogy pornográf rajzokat produkáljunk...

10. Nem vagyok valami társaságkedvelő
     Mondjuk ez is attól függ, h ki az illető. Egy hozzám hasonló gondolkodásó emberrel elvagyok, beszélgetünk vagy élvezzük a csendet, de a legtöbb ember jelenléte zavar, sőt, kifejezetten idegesít.   Ezért is szenvedés iskolába járni. A tömeg is irritál.

Láng Anikó 10 kérdése:

1. Mi a legkorábbi emléked az életedből?
   Jó kérdés... Azt hiszem egy tavaszi vagy nyáro nap volt, amikor kint járkáltam az udvaron a fűben. Süt a nap, meleg van még nagyon kicsi vagyok.

2. Mi volt az első rock/dark/alternative zene, amit hallottál? Milyennek találtad, mit gondoltál róla?
Azt nem tudom, hogy mi volt az első, de bevillannak képek, amikor ülök a tv előtt, valami zenecsatorna megy és látok embereket elektromos gitárral a színpadon.
A szüleim nem rockerek, így alapból nem hallhattam tőlük ilyesmit, max tv-ben vagy rádióban 1-2 véletlenül elejtett számot. Hogy akkor mit gondoltam róla, arra már nem tudok választ adni.

3. Mutasd meg az egyik alkotásodat! Ékszer, rajz, festmény, vers, történet, bármi lehet.4. Mi a legzavaróbb tulajdonság benned?
Gyakori hangulatváltozás

5. Ki a kedvenc Youtube-osod?
Nem igazán van kedvenc youtube-osom, de ha tesznek fel valami érdekeset, akkor szívesen nézegetem Firaizmus és It's Black Friday videóit.

6. Mi lenne számodra az álommeló?
Fogalmam sincs. Még elképzelésem sincs "mi szeretnék lenni ha nagy leszek". De az álommeló olyasmi kell legyen, amiért fizetnek annyit, hogy meg tudjon belőle élni az ember és emelett élvezze is amit csinál (így lesznek sokan prostik xD bocs a morbid humorért)

7. Mennyi időt töltesz reggelente a kinézeted összeállításával?
Egy óra alatt szoktam elkészülni, de a legtöbb idő a felkeléssel megy el :)) A kinézetem összeállításával nem töltök túl sok időt: felöltözök, berakom a fülbevalóimat, megfésülködök és kihúzom a szemem alatt ceruzával.

8. Mesélj el egy kínos incidenst, ami a kinézetedből fakadt! (Azt hiszem, divatbakinak hívják az ilyesmit.)
Volt egy DIY felsőm, aminek az ujjára varrtam egy régi, itt-ott kiszakadt nyecckesztyűt. Nekem tetszett a felső, hordtam is, csak néhány köcsög beszólt, mert nekik túl "emós" vagy mi... (hát kapják be)


9. Hogyan definiálnád magad? Hova tartozol, ki vagy te?
Egy beteges dolgokért rajongó, magnyos lány, aki a sötétségben látja meg a szépet. A kinézete ellenére békés ember, aki csak annyit kér a világtól, hogy hagyják békén.

10. Ugye eljössz valamelyik nyári gothtalálkozóra? (Hát persze hogy eljössz :3)
Persze, hogy elmegyek (lélekben)
Nagyon jó lenne, de mivel Romániában élek, erre nincs lehetőségem. De amint betöltöm a 18. életévemet és remélhetőleg addig megismerek 1-2 itteni goth emberkét is, akikkel el mehetnék (mert ugyebár egyedül fura lenne...), ez lesz az első :D

Az én kérdéseim:

1. Van példaképed? És ha igen, ki az?
2. Mi a véleményed a rasszizmusról?
3. Kedvenc festőd?
4. Melyik évszak illik legjobban a személyiségedhez?
5. Mi a véleményed a drogokról? Kipróbáltál már valamit?
6. Hogy jössz ki a veled ellentétes nézeteket valló emberekkel?
7. Ha egy napig legálisan lehetne gyilkolni, élnél vele?
8. Mit gondolsz az öngyilkosságról?
9. Hiszel a szellemekben?
10. Van valami titkos félelmed?

Kihívottjaim:

Wikka Pillangó
Lunea
Megaera
Cathreen M.
Blithe
Aleesia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése