2017. június 24., szombat

DIY extrém fűző


Még tavaly nyár végén kezdtem neki ennek a fűzőnek, csak félbehagytam, mert nem találtam sehol egy arravaló  ringliző gépet (?). Aztán telt az idő és csak most jutottam el odáig, hogy befejezzem.


A másik nehézséget a merevítő jelentette. Ráuntam a könnyen deformálódó műanyag merevítőkre és ki akartam próbálni egy másikat. Bár ne tettem volna. Míg az előző fűzőimnél elég volt az illesztések mentén felvarrni a merevítőket, ennél egészen más a helyzet. A fenti és a lenti beszegés alá kellett behelyezni és úgy visszatűrni az anyagot. Ami persze rohadtul nem praktikus, mert simán elmozdul, ezért kénytelen voltam bélést is csinálni, ami az előző kettőnél kimaradt. Szóval jött a bélés, aztán két oldalt végigvarrni, hogy maradjon a helyén az a fránya merevítő. Így persze hülyén nézett ki, mert túl sok volt rajta a varrás, úgyhogy a szalagokkal orvosoltam a problémát.(az anyag teljesen fekete, csak a rossz fényviszonyok miatt barnás)


Ezután jött a díszítés.2 megjegyzés:

 1. Még sosem készítettem fűzőt, de elhiszem, mennyire nehéz lehetett. Viszont a képek fantasztikusak és nagyon ügyes is vagy! Imádom, igen szép és jól áll neked az övvel együtt. ;) Ráadásul nagyon jó alkatod van hozzá, komolyan ügyes vagy! Gondolom gyakran fogod viselni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezzel most tényleg meggyűlt a bajom. Azt hittem, hogy 2 fűzőnyi tapasztalat után könnyen elboldogulok majd vele.
   Azért látszik, hogy mostanság nem sokszor hordtam fűzőt, mert egy csöppet elméreteztem xD De legalább szépen fog karcsúsítani :))

   Törlés