2017. szeptember 7., csütörtök

Emberek hülye reakciói a sötét oldalra


Idén lehetőséget kaptam, hogy a saját készítésű tárgyaimat árulhassam a Partiumi Magyar Napok nevű több napos rendezvényen.


Ahogy az ilyen eseményeken lenni szokott, jöttek-mentek az emberek, nézelődtek, volt aki vásárolt, főleg a Pokolgép koncert előtti 1-2 órában nőtt meg a forgalom, amikor sikerült összebarátkozni egy másik városból érkezett 5 fős csapattal. Nagyon aranyosak voltak, kínáltak sörrel, Jägerrel, meséltek a kis városkánkban megélt felettébb szokatlan kalandjaikról :)) Viszont voltak olyanok is, akik elborzadtak a látványon, esetleg be is szóltak...

Összeszedtem a leghülyébb vagy épp legviccesebb helyzeteket és beszólásokat ezzel kapcsolatban.

1."Te is ilyen grufti akarsz lenni?" - kérdi a az anyuka a koponyák iránt érdeklődő kisfiától.
2."Na mi van, rocker lettél?" - ugyancsak egy lekezelő szülő, aki így próbálja lebeszélni a gyerekét arról, hogy tőlem vásároljon.
3."Ezek meghaltak?" - mutat a kisfiú a csontokra
4."Ezek igaziak?"


5."Niii, csontváz!" - lelkes kislány mutogat az asztalomra, mire az anyja mogorván megrántotta a karját
6."Felébredsz éjjel, megijedsz tőle" - magát viccesnek képzelő nagyapa próbálja lebeszélni az unokáját
7."Anya, nézd! Csontváz fej!"
8."Ne érj hozzá, az nem neked való"


Az a tapasztalatom, hogy általában a gyerekek érdeklődőbbek voltak, csak a szülők beszélték le őket vagy épp rángatták el az asztalomtól. Viszont volt nem egy olyan eset, hogy olyan felnőttek nézelődtek nálam, akiknek igenis tetszettek az alkotásaim és nem borzadtak el. Ami viszont nagyon kiábrándító volt, az amikor a rocker férj szét akarna nézni, de a picsa feleség hordja a nadrágot... az ilyeneket felakasztanám. Meg egyáltalán azt nem tudom felfogni, hogy egy rocker mit lát egy ilyen "nőben"? Ennyi erővel a jobb kezükkel többre mennének és egy csomó fejfájástól megóvnák magukat...


A végére hagytam a legviccesebb jelenséget, amikor is egy látszólag illuminált állapotban lévő (feltehetően kisebbségi származású) öregasszony leült pont a velünk szemben lévő lócára az út másik oldalán egy hatalmas méretű, giccses Jézus szoborral. Pont velünk szemben. Érdekes... :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése