2014. július 18., péntek

Séta a temetőben

Igen, tudom, hogy sokaknak mi a véleménye a temetőben való császkálásról, hogy pózerség, meg minden, de én akkor is szeretek a sírok közt mászkálva bámulni az érdekesebb dolgokat és a régi dátumokat figyelni meg összehasonlítgatni.

Gondoltam felteszek ide néhány képet.

8 megjegyzés:

 1. Nekem ezzel a temetősdi pózolásokkal az volt a bajom,hogy igazából az emberek nem tisztelték az ott fekvők porait,és ezt meggyalázva fetrengtek rá a sírokra...pózolva,hogy utána kitegyék hogy mennyire trúak. Ezt tartom gyerekesnek és gusztustalannak.
  Az hogy elsétálsz a közeli temetőbe,még nem jelent semmit- én is járok ki,mert 8.ban halt meg osztálytársam,plusz papámat is látogatjuk,meg egyéb rokonokat. De nem fetrengek a sírokon.
  Az meg más ha régi elhagyott szobroknál,keresztszerűségeknél fotózkodik valaki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is ez a véleményem. Én még azt is elítélem, amikor Halottak napján az emberek úgy mászkálnak át a sírokon, mintha csak egy átjáró lenne, azzal nem is törődve, hogy oda valakit eltemettek.
   Habár valahol olyat is olvastam, hogy van akinek még a sima séte sem pászol, ezért írtam ki, hogy ne legyen belőle félreértés.
   Sajnálom a papádat és az osztálytársadat :(

   Törlés
 2. Szinte szóról-szóra ugyanazt írta le Zsu, amit szerettem volna, szóval csak bólogatok, egyetértek vele.
  Ezekkel a képekkel, ahogy a temetői sétákkal, semmi gond nincs, szépek lettek. Én különösen szeretem az angyalszobrokat, és a régi, kidőlt-bedőlt temetőket, azok nagyon szépek tudnak lenni és hangulatosak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi az egyetértést (: Ezt jó volt olvasni. Amit te írtál,arra meg én bólogatok,mert ezeket az elhagyatott szobrokat én is szeretem,hangulatosak.

   Törlés
 3. Ha tetszenek az ilyen képek, máskor is teszek fel hasonlókat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem sok szeretettel várjuk őket :D

   Megihlettél egyébként, mielőtt elköltözünk onnan, ahol most lakunk (kb. két hét) azt hiszem, én is körbejárom a kedvenc elhagyatott helyeimet/temetőimet és megörökítek mindent c:

   Törlés
  2. Biztos nagyon szépek. Majd megosztod velünk is a képeket? :D

   Törlés
  3. Persze, csak jutnék el végre odáig :D

   Törlés